Implementatiepakket toetreding SKF -praktijkkwaliteitsregister

Voor €395,00 klaar voor het SKF-praktijkkwaliteitsregister en de Wtza!

Ja, het kan met het implementatiepakket van de SKFN. Geen dure adviseurs of langdurige implementatietrajecten met een contract waar u niet vanaf komt, maar een implementatiemethode die ontwikkeld is in de (fysiotherapie)praktijk. U hoeft zich niet het hoofd te breken over de wijze waarop u protocollen moet opstellen want dat heeft SKFN al voor u gedaan. Alle relevante protocollen en registratieformulieren krijgt u digitaal aangeleverd. Alle elementen vanuit het programma van het praktijkkwaliteitsregister worden afgedekt door dit implementatiepakket. U hoeft nooit dubbel werk te doen wanneer u uw praktijk door wilt ontwikkelen naar een HKZ-certificering.

Ook voor implementatie van de Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza)!

De Wtza heeft meer impact voor uw praktijk dat menig praktijkhouder zich realiseert.
Als praktijkhouder moet u volgens de Wtza aan een aantal eisen voldoen. Denk hierbij aan zaken zoals het werken met een kwaliteitssysteem, een protocol ter voorkoming ongewenst gedrag, een protocol veilig incidenten melden, een meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling, opleidingsplan voor uw medewerkers, etc.
Het door de SKFN ontwikkelde implementatiepakket biedt u de mogelijkheid om zonder veel inspanning aan deze nieuwe wetgeving te voldoen.

Voorbeeld kwaliteitshandboek door Tüv positief beoordeeld op conformiteit HKZ-norm.

Het voorbeeld kwaliteitshandboek dat deel uitmaakt van ons HKZ-implementatiepakket is beoordeeld door certificerende instelling Tüv. Deze heeft verklaard dat ons voorbeeld kwaliteitshandboek voldoet aan de actuele HKZ-norm 2016 en voldoet ook aan de eisen van de SKF.

Klik hier om de verklaring van Tüv te bekijken.

Waarom het implementatiepakket van SKFN?

SKFN is betrokken geweest bij de totstandkoming van de nieuwe HKZ-norm voor fysiotherapiepraktijken. Daarnaast heeft Kwaliteit in Praktijk meer dan 200 fysiotherapiepraktijken begeleid naar hun HKZ-certificering en toelating aan het ZKA-plusprogramma en het SKF-praktijkkwaliteitsregister

SKFN heeft al haar expertise en ervaring gebruikt om voor u een pakket samen te stellen waarmee u in staat bent om zelf de SKF-eisen tegen geringe kosten in uw praktijk te implementeren. Naast het implementatiepakket kunt u ook begeleiding door een vakkundig adviseur van SKFN inhuren. U bepaalt zelf wanneer en hoe vaak. SKFN werkt niet met contracten waar u niet meer vanaf komt. U blijft de baas!

Het pakket bestaat uit een werkboek en digitale kwaliteitsdocumenten

In het werkboek zijn de eisen voor het SKF-praktijkkwaliteitsregister en het HKZ-schema vertaald naar begrijpelijke termen en toegelicht met duidelijke voorbeelden.
Protocollen en formulieren van een al gecertificeerd HKZ-kwaliteitssysteem krijgt u digitaal toegezonden. Deze protocollen en formulieren dienen als voorbeeld. U kunt ze eenvoudig aanpassen op de situatie in uw praktijk of de situatie die u wenselijk vindt voor uw praktijk. 90% van het papierwerk hebben wij al voor u gedaan.

Klik op onderstaande links voor enkele voorbeelden uit ons HKZ-implementatiepakket.
Deel uit rubriek 4: Werkomgeving, materiaal en middelen
Procedure Doc 4.1: Faciliteiten, databeheer en patiëntveiligheid

klik hier om het implementatiepakket te bestellen

Wilt u toch liever persoonlijke ondersteuning van een adviseur?

Ook dat kan bij SKFN. Op basis van het implementatiepakket en uw wensen wordt een adviestraject gepland. In goed overleg worden werkzaamheden uitgevoerd, zodat de implementatie van uw kwaliteitssysteem wordt afgerond binnen een tijdsbestek dat u voorstaat. De adviseur vervult hier naast een adviserende en coachende rol ook een uitvoerende rol. U weet vooraf waar u aan toe bent!

Voor meer informatie of een persoonlijk gesprek: neem gerust even contact met ons op.

Klik hier om onze AVG-privacyverklaring te lezen