HKZ-implementatiepakket

Voor €395,00* klaar voor de overstap naar de nieuwe HKZ-norm!

Ja, het kan met het implementatiepakket van SKFN. Geen dure adviseurs of langdurige implementatietrajecten met een contract waar u niet vanaf komt, maar een implementatiemethode die ontwikkeld is in de (fysiotherapie)praktijk. U hoeft zich niet het hoofd te breken over de wijze waarop u een kwaliteitshandboek moet schrijven want dat heeft SKFN al voor u gedaan. Alle voor het HKZ-certificaat relevante procedures en registratieformulieren krijgt u op cd-rom aangeleverd.

Voorbeeld kwaliteitshandboek door Tüv positief beoordeeld op conformiteit HKZ-norm.

Het voorbeeld kwaliteitshandboek dat deel uitmaakt van ons HKZ-implementatiepakket is beoordeeld door certificerende instelling Tüv. Deze heeft verklaard dat ons voorbeeld kwaliteitshandboek voldoet aan de HKZ-norm 2016.

Klik hier om de verklaring van Tüv te bekijken.

KNGF-Plusprogramma.

Het implementatiepakket is ook van toepassing wanneer u zich wilt voorbereiden op het KNGF-plusprogramma.
Alle elementen vanuit het KNGF-plusprogramma worden afgedekt door dit implementatiepakket. U hoeft nooit dubbel werk te doen wanneer u door wilt ontwikkelen naar een HKZ-certificering of het KNGF-plusprogramma

Waarom het implementatiepakket van SKFN?

SKFN is betrokken geweest bij de totstandkoming van de nieuwe HKZ-norm voor fysiotherapiepraktijken. Daarnaast heeft Kwaliteit in Praktijk meer dan 200 fysiotherapiepraktijken begeleid naar hun HKZ-certificering.

Persoonlijke begeleiding door een adviseur bij de implementatie van het HKZ-certificatieschema kost al snel €4.000,00. Deze investering zal voor veel praktijken niet op te brengen zijn.

SKFN heeft daarom al haar expertise en ervaring gebruikt om voor u een pakket samen te stellen waarmee u in staat bent om zelf een HKZ-kwaliteitssysteem tegen geringe kosten in uw praktijk te implementeren. Naast het implementatiepakket kunt u ook begeleiding door een vakkundig adviseur van SKFN inhuren. U bepaalt zelf wanneer en hoe vaak. SKFN werkt niet met contracten waar u niet meer vanaf komt. U blijft de baas!

Het pakket bestaat uit een werkboek en cd-rom

In het werkboek is het HKZ-schema vertaald naar begrijpelijke termen en toegelicht met duidelijke voorbeelden.
Op de cd-rom staan procedures en formulieren van een al gecertificeerd HKZ-kwaliteitssysteem. Deze procedures en formulieren dienen als voorbeeld. U kunt ze eenvoudig aanpassen op de situatie in uw praktijk of de situatie die u wenselijk vindt voor uw praktijk.

Klik op onderstaande links voor enkele voorbeelden uit ons HKZ-implementatiepakket.
Voorbeeld uit werkboek HKZ-implementatiepakket.pdf
Doc 3.2 inventarisatie risico organisatie.pdf
Rf 3.2 Inventarisatie kansen en bedreigingen.pdf

klik hier om het HKZ-implementatiepakket te bestellen

Wilt u toch liever persoonlijke ondersteuning van een adviseur?

Ook dat kan bij SKFN. Op basis van het HKZ-implementatiepakket en uw wensen wordt een adviestraject gepland. In goed overleg worden werkzaamheden uitgevoerd, zodat de implementatie van uw HKZ-kwaliteitssysteem wordt afgerond binnen een tijdsbestek dat u voorstaat. De adviseur vervult hier naast een adviserende en coachende rol ook een uitvoerende rol. U weet vooraf waar u aan toe bent!

Voor meer informatie of een persoonlijk gesprek: neem gerust even contact met ons op.

Klik hier om onze AVG-privacyverklaring te lezen

  • Prijs is excl. 21% BTW.