HKZ-implementatiepakket

Voor €395,00* klaar voor de HKZ-norm of SKF praktijkkwaliteitsregister!

Ja, het kan met het implementatiepakket van SKFN. Geen dure adviseurs of langdurige implementatietrajecten met een contract waar u niet vanaf komt, maar een implementatiemethode die ontwikkeld is in de (fysiotherapie)praktijk. U hoeft zich niet het hoofd te breken over de wijze waarop u een kwaliteitshandboek moet schrijven want dat heeft SKFN al voor u gedaan. Alle voor het HKZ-certificaat relevante procedures en registratieformulieren krijgt u digitaal aangeleverd.

Voorbeeld kwaliteitshandboek door Tüv positief beoordeeld op conformiteit HKZ-norm.

Het voorbeeld kwaliteitshandboek dat deel uitmaakt van ons HKZ-implementatiepakket is beoordeeld door certificerende instelling Tüv. Deze heeft verklaard dat ons voorbeeld kwaliteitshandboek voldoet aan de actuele HKZ-norm 2016.

Klik hier om de verklaring van Tüv te bekijken.

Stichting Keurmerk Fysiotherapie (SKF) Praktijkkwaliteitsregister

Het implementatiepakket is ook van toepassing wanneer u zich wilt voorbereiden voor de toetreding tot het praktijkkwaliteitsregister van de Stichting Keurmerk Fysiotherapie.
Alle elementen vanuit het programma van het praktijkkwaliteitsregister worden afgedekt door dit implementatiepakket. U hoeft nooit dubbel werk te doen wanneer u door wilt ontwikkelen naar een HKZ-certificering.

Waarom het implementatiepakket van SKFN?

SKFN is betrokken geweest bij de totstandkoming van de nieuwe HKZ-norm voor fysiotherapiepraktijken. Daarnaast heeft Kwaliteit in Praktijk meer dan 200 fysiotherapiepraktijken begeleid naar hun HKZ-certificering.

Persoonlijke begeleiding door een adviseur bij de implementatie van het HKZ-certificatieschema kost al snel €4.000,00. Deze investering zal voor veel praktijken niet op te brengen zijn.
SKFN heeft daarom al haar expertise en ervaring gebruikt om voor u een pakket samen te stellen waarmee u in staat bent om zelf een HKZ-kwaliteitssysteem tegen geringe kosten in uw praktijk te implementeren. Naast het implementatiepakket kunt u ook begeleiding door een vakkundig adviseur van SKFN inhuren. U bepaalt zelf wanneer en hoe vaak. SKFN werkt niet met contracten waar u niet meer vanaf komt. U blijft de baas!

Het pakket bestaat uit een werkboek en digitale kwaliteitsdocumenten

In het werkboek is het HKZ-schema vertaald naar begrijpelijke termen en toegelicht met duidelijke voorbeelden.
Procedures en formulieren van een al gecertificeerd HKZ-kwaliteitssysteem krijgt u digitaal toegezonden. Deze procedures en formulieren dienen als voorbeeld. U kunt ze eenvoudig aanpassen op de situatie in uw praktijk of de situatie die u wenselijk vindt voor uw praktijk. 90% van het papierwerk hebben wij al voor u gedaan.

Klik op onderstaande links voor enkele voorbeelden uit ons HKZ-implementatiepakket.
Deel uit rubriek 4: Werkomgeving, materiaal en middelen
Procedure Doc 4.1: Faciliteiten, databeheer en patiëntveiligheid

klik hier om het HKZ-implementatiepakket te bestellen

Wilt u toch liever persoonlijke ondersteuning van een adviseur?

Ook dat kan bij SKFN. Op basis van het HKZ-implementatiepakket en uw wensen wordt een adviestraject gepland. In goed overleg worden werkzaamheden uitgevoerd, zodat de implementatie van uw HKZ-kwaliteitssysteem wordt afgerond binnen een tijdsbestek dat u voorstaat. De adviseur vervult hier naast een adviserende en coachende rol ook een uitvoerende rol. U weet vooraf waar u aan toe bent!

Voor meer informatie of een persoonlijk gesprek: neem gerust even contact met ons op.

Klik hier om onze AVG-privacyverklaring te lezen

  • Prijs is excl. 21% BTW.